Samenwerking ontwerpers & werkplaatsen voor dagbesteding

sociallabel logo
www.sociallabel.nl

Er ontstaat iets moois en bijzonders als mensen - met afstand tot de arbeidsmarkt - gaan samenwerken met ontwerpers en kunstenaars. Het product dat uit deze samenwerking voortkomt, heet SOCIAL LABEL

Beschrijving

Er is een samenwerking gestart tussen ontwerpers (kunstenaars) & werkplaatsen voor dagbesteding. De kunst van het samen maken, presenteren en verkopen. Dat levert mooie nieuwe ontmoetingen op, waardering en inspiratie op voor beide partijen.

SOCIAL LABEL is een nieuw concept voor werk en dagbesteding waarin kunst en zorg hand in hand gaan. De sociale werkplaats nieuwe stijl is sociaal en creatief. Aan elke unieke samenwerking met een gerenommeerd ontwerper/ kunstenaar wordt dit SOCIAL LABEL gekoppeld.

Het product wordt door medewerkers van diverse werkplaatsen voor dagbesteding gemaakt, gepresenteerd en verkocht. En de ontwerper breidt zijn portofolio uit met een heel bijzondere samenwerking waarin hij zich verbindt met waarden als tijd, aandacht en menselijke maat. De Kunst van het samen maken!

Initiatief:
SOCIAL LABEL is een initiatief van de Amarant groep in Brabant en Articipatie! (C-mone en Studio Boot) De sociale werkplaats Woodworks en creatief centrum Artenzo uit Tilburg nemen een voorstrekkersrol in het Social label-concept.

Nieuws2

 

« Terug